Akcia Bola Zablokovaná | Ako postupovať?

action was blocked update scaled

Akcia Bola Zablokovaná | Ako postupovať?

Akcia Bola Zablokovaná | Ako postupovať? 2560 1707 Evolum.sk

Možno ste postrehli , že v poslednej dobe niekoľko výpadkov Instagramu. Výpadky sprevádzali aj mnohé ďalšie chyby v aplikácii. Chyby sa týkali najmä nesprávneho načítania feed-u , problémy s prihlásení , nemožno pridávať fotky a iné. Instagram v Júnovej aktualizácii priniesol so sebou nové spamové filtre proti ofenzívnej automatizácii. Pokiaľ ste zaznamenali niektorý z problémov so sledovaním nových ľudí – je to z dôvodu aktualizácie algoritmu . Po Novembrovej aktualizácii tu máme o niečo striktnejšiu formu , ktorá sa snaží zabrániť nežiaducej aktivite na tejto platforme. Instagram v Júnovej aktualizácii značne obmedzil aj programátorské rozhranie aplikácie približne na jednu tretinu v porovnaní od vtedajších limitov.

action was blockedAkcia bola zablokovaná . Čo to znamená ?

Táto chybová hláška sa vám môže zobraziť pri tom ako Instagram detekuje pomocou AI technológie niektorú z aktivít ako spamovú . Najčastejšie pri sledovaní užívateľov alebo lajkovaní nových príspevkov a nedovolí vám vykonávať ďalšie aktivity. Nezvyčajná aktivita na vašom účte ako prihlasovanie z inej ako obvyklej IP adresy , priveľké množstvo pridávania príspevkov alebo zvýšená aktivita na vašom Instagramovom účte môže byť vyhodnotená a zablokovaná.

Čo robiť pokiaľ Instagram zobrazuje okno Akcia bola zablokovaná ?

Pokiaľ už sa Instagram rozhodol zablokovať niektorú z činností , tak by ste mali počkať pokiaľ určitú dobu. Pod pojmom určitá doba v terminológii Instagramu môže ísť o hodiny , dni , týždne až mesiac. Najlepšou ochranou voči podobným situáciám je vykonávať prirodzené akcie a aktivity na Instagrame. Pokiaľ vám Instagram zablokuje niektorú z neho funkcií odporúčame :

  • Nevykonávať žiadnu akciu na Instagrame
  • Zmeniť IP adresu
  • Prihlásiť sa a prezerať si Instagram pomocou mobilných dát namiesto wifi
  • Prepojiť Instagram s ďalšími sociálnymi sieťami

Instagram sa snažil zabrániť používaniu aplikáciám tretích strán a redukovaniu nežiadúcich aktivít už v Novembri . Ohľadom tejto problematiky sme napísali v minulosti článok.

Prečo nemôžem sledovať nových ľudí na Instagrame ?

Pozostáva tu mnoho nezodpovedaných otázok , čo chystá Instagram týmto krokom a aké sú dôvody. Nová aktualizácia Instagramu z časti zasiahla a z časti obmedzila naše služby rastu Instagramového rastu. Popularita Instagramu môže byť v ohrození. Niekoľko násobné opakujúce sa výpadky privádzajúce užívateľov vyhľadávať iné alternatívy pre sociálne siete podobného druhu.

výpadok na instagrame

Podľa webu https://trends.google.com/trends/ sa v trendoch za posledné týždne opakovali vyhľadávania , ktoré smerovali k výpadkom a blokovaniam na Instagrame. Podobný trend a sled udalostí môže znamenať , že ľudia budú čoraz častejšie prezerať nové alternatívy Instagramu. Určite poznáte a sledujete profily na Instagrame s miliónmi sledovateľov. Instagram obmedzila rast pre nové profily s aktualizáciou nových limitov. Takéto zmeny môžu ohroziť fungovanie a dopyt po tejto sociálnej sieti.

Prístup k exkluzívnemu obsahu.

Patrite medzi prvých a nezmeškajte tie najlepšie novinky z digitálneho marketingu a sociálnych sietí.

NEWSLETTER S EXKLÚZÍVNYM OBSAHOM. NEZMEŠKAJTE UŽ ŽIADNE NOVINKY ZO SVETA ONLINE MARKETINGU.

Kontaktujte nás

logo footer

Tel: +421 944 625 143
Email : podpora@evolum.sk
Messenger : http://m.me/evolum.sk
WhatsApp : +421 944 625 143

Copyright© 2018-2024 by Evolum. Všetky práva vyhradené.

    Používaním stránok Evolum.sk súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
    Viac informácii